divendres, 16 de desembre del 2016

1r Club de lectura dels alumnes de 5è


Aquest any hem iniciat una nova activitat de lectura (inspirada amb el club de lectura que porta l'Amàlia Ramoneda de la biblioteca Rosa Sensat). 

Hem proposat fer 3 clubs de lectura, un a 4t, un a 5è i un a 6è. Cap allà al mes d'octubre vam explicar l'activitat que consistiria en llegir un llibre i més endavant trobar-nos i parlar d'aquest llibre. 

La trobada la fem un dia al trimestre de 12 a 13h del migdia. No ens imaginàvem que hi hauria hagut tanta participació. De 4t se'n van apuntar 23 alumnes, de 5è han sigut 11 alumnes i de 6è un total de 19, es van superar les expectatives amb escreix.



Aquí veieu el grup de 5è després de comentar el llibre "El noi que nedava amb les piranyes" de David Almond. 

Hi va haver opinions contraposades, des de la Sofia i la Daniela que el trobaven excel·lent perquè demostrava com l'Stan havia anat superant les mil i una dificultats que s'havia trobat a la vida amb tranquil·litat i humor.  Fins a un grup més nombrós que els va semblar un llibre estrany, no els agradava que l'autor utilitzés pàgines i pàgines per no dir res interessant, s'haurien pogut eliminar, deien. I l'Arnau que li va semblar fantàstic i va patir quan l'Stan es va quedar sense el seu peix i va marxar de la casa dels seus oncles.

Això sí, tots estaven il·lusionats per començar el nou llibre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada