dimarts, 6 de desembre del 2016

1r club de lectura de 1r d'ESO




Ja hem començat el 1r club de lectura amb 1r de l'ESO. Quan la Júlia Martori va anar a l'Institut Gabriel Ferrater vam pensar que seria molt interessant continuar trobant-nos, com havíem fet altres anys, per parlar dels llibres que llegien. Hi havia molta gent apuntada, però el dia de la trobada no van poder venir, segur que a la propera s'ho podran arreglar.

Moltíssimes, moltíssimes gràcies a la Yasmina, a la Kamar i a la Júlia per  fer possible el club de lectura. Vam estar parlant de "Xènia, tens un WhatsApp", totes tres s'ho van passar d'allò més bé amb la Xènia i el Carles, també van coincidir que a vegades els finals són massa sobtats.

L'autora, la Gemma Pasqual, ha escrit dos llibres més amb la Xènia com a protagonista: "Xènia, #KeepCalm i fes un tuit" i "Xènia, estimar no fa mal".
La Kamar ens va proposar un llibre que li havia agradat molt i serà el del proper club de lectura, el llibre es titula "Fora de mi" de Sharon M. Draper.


Per anar fent boca:

"La Melody té una memòria fotogràfica excepcional. El seu cervell és com una càmera que sempre està gravant. Sempre. És, probablement, la nena més llesta del seu institut… però ningú no ho sap." ed. Cruïlla


També podeu veure el booktrailer:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada