Presentació


La biblioteca de l'Institut Escola Pi del Burgar és un element imprescindible en la formació lectora i en la formació de la cerca d'informació del seu alumnat.

Està situada a l'entrada de l'escola i està oberta tot el dia per facilitar que l'alumnat i la comunitat educativa la utilitzi quan ho necessiti.

Ens agrada que sigui un espai acollidor i agradable on tothom s'hi senti a gust.

HORARI:

La biblioteca està oberta des de 2/4 de 9 del matí fins a les 5h de la tarda, a excepció dels divendres que tanca a les 4h de la tarda.


PRÉSTEC:

Tota la comunitat educativa pot fer ús del préstec. 

El termini establert del préstec és de 15 dies, tot i que es pot demanar pròrroga sempre que convingui.

El màxim nombre de llibres o material audiovisual que es pot demanar és de 5 exemplars, en el cas que es necessiti el material per al projecte es poden ampliar els exemplars que faci falta.

Hi ha alguns llibres que estan fora de préstec perquè es poden malmetre en facilitat, sí que es poden consultar i llegir sempre que es necessiti a la mateixa biblioteca.

ÚS D'ORDINADORS:

Els ordinadors estan pensats per a fer cerca d'informació i també per a utilitzar programes d'edició. No queda descartat que es puguin fer servir jocs, sempre que estimulin la creativitat i l'aprenentatge, no es podran utilitzar jocs violents ni adreçats a una edat superior.

NORMES QUE CAL RESPECTAR:

* No es pot menjar a la biblioteca per tal de mantenir net i curós l'espai.

* Els llibres que es retornen es deixen a la caixa de retorn.

* Cal tenir cura dels llibres quan es demanen en préstec o bé quan es consulten a la biblioteca.

* En el cas que no se sàpiga on s'ha de deixar un llibre que s'ha consultat, cal desar-lo a les caixes per a aquesta finalitat.

* L'espai exterior de gespa artificial forma part de la biblioteca i cal respectar les mateixes normes.Cap comentari:

Publica un comentari