dimarts, 15 de maig del 2018

Resultat de les enquestes al professorat sobre els usos de la biblioteca

Hi ha hagut 35 respostes de l'enquesta al professorat que podeu consultar a:

https://docs.google.com/forms/d/1fWw9ktIVo7Dn8UdWK4yBeOmL0Hs4U-4w3hCeWxeNX90/edit#responses

A continuació compartim algunes de les respostes que considerem més rellevants per tal de millorar la difusió i ús de la biblioteca:
Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: 1. Creus que la biblioteca hauria d’estar oberta fora de l’horari escolar?. Nombre de respostes: 35 respostes.
Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: 2. Coneixes el fons bibliogràfic de la biblioteca?. Nombre de respostes: 35 respostes.
Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: 7. Estaries interessat a participar en clubs de lectura?. Nombre de respostes: 35 respostes.
Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: 9. T’ agradaria participar en alguna activitat organitzada per la biblioteca del centre?. Nombre de respostes: 35 respostes.

Com a conclusió dels resultats, caldria fer més difusió tant del blog com del catàleg i del fons que hi ha a la biblioteca. Es veu molt necessari fer un bon traspàs a inici de curs del funcionament, material i recursos que ofereix la biblioteca del centre. Per contra és molt positiu l'interès en participar en clubs de lectura i activitats, en general.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada