dimecres, 18 d’abril de 2012

Club de lectura

Avui hem fet la segona trobada del Club de Lectura. Hem parlat del llibre "Odessa i el món secret dels llibres" de Peter Van Olmen. Ha estat un llibre molt ben valorat per tothom. Ens ha agradat que des del principi hi ha molta acció i tens ganes de descobrir què passa amb aquella nena de 12 anys que no pot sortir de casa seva perquè la seva vida està en perill. Els problemes no se li acaben gairebé fins al final del llibre, un conflicte porta a un altre i l'Odessa no es deix acaparar pels infortunis. També ens ha agradat conèixer la personalitat d'autors  literaris  reconeguts mundialment que d'entrada no li fan la vida gaire fàcil a la protagonista. No volem deixar de parlar del canari, que ajuda a fer el relat més divertit.
I encara hem tingut una altra sorpresa, hem rebut el llibre signat per l'autor i amb una dedicatòria perquè vam participar al concurs de l'InfoK i ens van seleccionar.
Avui també hem comentat els llibres que més ens agraden, l'Àlex V. ja s'ha llegit 4 llibres del "Diari del Greg" i l'Aleix P. està entusiasmat amb les històries d'"Eragon", la Natàlia és una devoradora de llibres i en té una llista i el Roger comparteix gustos amb l'Àlex V., és entusiasta del Diari del Greg i també dels llibres de Harry Potter.
Hem passat una estona molt agradable i ja hem quedat pel proper Club de Lectura cap a finals de maig, qui tingui ganes de ser-hi solament cal que ho digui a algú del grup.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada