dijous, 29 de juny del 2017

L'últim club de lectura amb el grup de 1r d'ESO




El dia 28 de juny ens vam trobar amb l'Aïda, l'Ariadna, la Júlia i la Kamar acompanyats del Pol Folgado per parlar del llibre que ens havia recomanat la Júlia M. "Maneres de viure per sempre" de la Sally Nicholls.
Vam estar parlant dels tipus de narradors, la Júlia i l'Aïda deien que preferien el narrador en primera persona perquè podies entrar més a fons en el personatge, l'Ariadna defensava el contrari, narrador extern, perquè t'explicava detalls que el protagonista no coneixia i la Kamar preferia els llibres que tenien diferents narradors. Vam estar parlant de l'adolescència i el sentiment de llibertat que havien experimentat aquest curs. Va ser interessant parlar de com gestionaven la ràbia, l'Ariadna comentava que ella no s'enfadava mai, que no valia la pena, en tot cas eren els altres que s'enfadaven amb ella, ens va fer riure.
En un moment, sense comptar-hi, va trucar a la porta el Joan R. (professor de català de l'ESO) i es va afegir a la tertúlia, com que és un expert en còmics i novel·la gràfica, ens va parlar d'alguns llibres que tenim a la biblioteca que ell ens havia recomanat i al final se'ls van repartir per llegir aquest estiu.
Des d'aquí moltes gràcies per haver participat en aquest club de lectura i haver fet possible aquestes converses.
Els llibres que ens va recomanar el Joan:









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada