dimecres, 16 de maig del 2012

Llegir, més enllà de les lletres

La Mònica Badia ens ha passat aquesta referència sobre el llibre que ha publicat l'Enric Queralt i que es podrà trobar a les llibreries aquest proper mes de juny. Al bloc de l'Enric, ell ens en parla així:
“Es tracta d’un assaig que vol donar llum, il·lusió i ajudes sobre algunes de les raons que, encara avui, impedeixen avançar, de manera generalitzada, en la didàctica de la lectura a l’interior dels centres educatius. El treball arrenca amb el dubte del per què el món educatiu es resisteix a emprar “tot el que se sap” sobre el fer escola. S’adreça a persones que estiguin a l’escolaritat obligatòria, inclòs el parvulari malgrat no en sigui. Amb un llenguatge clar i directe, desenvolupa els aspectes nuclears de la didàctica de la lectura, amb aportació de referents teòrics i amb inclusió d’exemples i models experimentats al llargs dels anys de formador de centres en aspectes relacionats amb la didàctica de la llengua, tant oral com escrita.”
Estem segurs que serà un bon referent i que ens farà plantejar  aspectes de la llengua que encara anem fent i refent. Felicitats a l'Enric per la nostra part.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada